Det er enkelt å bestille en taxi når du ankommer Oslo lufthavn. Følg skiltingen til «TAXI» ut av bygget. Da kommer du til et område hvor du enten kan bestille tur på bookingautomaten eller bruke en av taxiene som står på taxiholdeplassen.

Velger du å bruke en bookingautomat trenger du kun å oppgi din destinasjon. Du får da priser fra de ulike selskapene på skjermen. Du velger så ditt selskap basert på preferanser (antall seter, barnesete, miljø, pris osv.) Etter bestillingen venter du  på den bestilte taxien ved «taximøteplassen». Bookingautomatene er plassert ved ankomst innland- og utland, samt skranken til «Taxi».

Du har også mulighet til å velge en taxi på taxiholdeplassen som ligger ved ankomst utland. Du trenger ikke velge bilen som står først i køen, men kan plukke ut en fra egen preferanse.

Alle sjåfører er pliktig å oppgi pris til din destinasjon etter at du har fortalt hvor du skal. Du har rett til å betale den laveste prisen, enten den du får oppgitt av sjåføren eller den som ender opp på taksameteret.

For drosje bestilt via bookingautomat er det den oppgitte prisen på automaten som gjelder som taksameterpris.

For drosjer bestilt fra holdeplassen er taksameterpris den prisen som fremkommer på bookingautomaten for den aktuelle drosjesentralen.

Våre servicemedarbeidere hjelper mer enn gjerne til ved bestilling, hjelp til bagasje eller ved andre behov. De er enkle å få øye på, med merket «Taxi Guide OSL».

Klikk her for priser til din destinasjon

 

Informasjonvideo


 

 

 Lurer du på noe?

Vi har svart på de mest vanlige spørsmålene her.

Gå til spørsmål og svar

Lurer du på noe?

Vi har svart på de mest vanlige spørsmålene her.

Gå til spørsmål og svar