Taxi Guide OSL er drevet av Taxi Depot AS. Vi ønsker at forbrukerne av taxi skal være klar over sine rettigheter i større grad, og dermed bli velinformerte taxikunder.

Vi mener at en kundes hjemreise fra ferie ikke er over før han eller hun er trygt hjemme igjen i egen bolig. Det forutsetter at passasjeren vet hva han har krav på, og at sjåføren yter god service og følger reglene som gjelder.

Taxiguide skal veilede kunden i mangfoldet av taxitilbud slik at de enklere kan ta gode valg. Vi er en nøytral part i taximarkedet og skal derfor ikke blande oss inn i konkurransen og stille enkelte sentraler i bedre lys enn andre. Vår oppgave er å tilrettelegge for en nøytral og effektiv avvikling av taxitjenester på flyplassen. Samtidig som vi tilbyr IT-infrastruktur og ventefasiliteter for drosjenæringen på den ene siden, arbeider vi aktivt for gode passasjeropplevelser på den andre.

Taxi Guide samarbeider med AVINOR slik at du som kunde skal få den beste behandlingen som mulig når du lander, og trenger å komme deg raskt fra A til B.