Taxi Guide jobber for at taxikunder i større grad skal bli oppmerksomme på sine rettigheter, og dermed bli velinformerte taxikunder. Taxi Guide OSLO er drevet av Taxi Depot AS.

Kundens hjemreise fra Gardermoen er ikke over før han eller hun er trygt hjemme i egen bolig. Derfor ser vi det som ytterst viktig at passasjeren er klar over hva han har krav på, og at sjåføren yter god service og følger reglene som gjelder.

Vi ønsker å veilede kunden i mangfoldet av taxitilbud slik at de enklere kan ta gode valg. Vår jobb er å være en nøytral part i taximarkedet, og derfor skal vi ikke blande oss inn i konkurransen eller stille enkelte sentraler i bedre lys enn andre. Vår oppgave er å tilrettelegge for en nøytral og effektiv avvikling av taxitjenester på flyplassen. Vi jobber aktivt for gode passasjeropplevelser, samtidig som vi tar vare på sjåfører ved å tilby IT-infrastruktur og ventefasiliteter for drosjenæringen.

Taxi Guide samarbeider med AVINOR slik at du som kunde skal få den beste behandlingen som mulig når du lander, og trenger å komme deg fra A til B.

Les om dine rettigheter her.