På Gardermoen finner du hele 14 ulike taxisentraler. Hver enkelt sentral er ansvarlig for sjåfører og bilers bilde utad, herunder profilering, kvalitet og pris.

Siden det er så store variasjoner i taxitjenestene som tilbys anbefaler vi deg å undersøke ulike sentralers nettider. På denne måten kan du på forhånd finne ut hvilket selskap som passer best for dine behov. Samtidig tilegner du deg kunnskap om taxituren, og vet hva du har rett på. Sentralene er blant annet forpliktet til å opplyse om sine priser på nettsiden. Dette kan være verdifull informasjon for deg som kunde, slik at du vet nøyaktig hva du kan forvente når det kommer til betaling.

Sentraler fra Akershus har bokstaven C foran løyvenummeret på taket sitt. Sentraler fra Oslo har bokstaven A foran sitt løyvenummer.

Uansett om du skal reise til Oppland, Hedmark, Østfold eller et annet fylke utenfor Oslo og Akershus, er det fult mulig å bestille tur hjem fra Gardermoen. Da tar du kontakt med sentralen der du bor for å bestille taxi. For at sentralen skal ha lov til å hente noen på Oslo lufthavn må taxien komme fra det fylket du skal til. Du kan eksempelvis ikke bestille en tur til Buskerud med en taxi fra Hedmark.

Drosjesentraler

Lurer du på noe?

Vi har svart på de mest vanlige spørsmålene her.

Gå til spørsmål og svar

Lurer du på noe?

Vi har svart på de mest vanlige spørsmålene her.

Gå til spørsmål og svar